ABCD

Den av mina grannar med mest utmärkande bokstavskombination har haft en jobbig dag. Oförutsedda händelser som stör berörd persons fasta rutiner slår vederbörande fullständigt ur balans med förfärade klagosånger och vilt sprattel som följd.


En osmidig matvaruleverans blev startskottet för dagens utbrott. Enligt min bokstavsdrabbade granne var det fel på både leveransens tidpunkt och levererande plits attityd. Innan någon annan hunnit bry sig var ABCD rasande på hela världen. Alla är vana vid utbrotten och gör situationen värre efter bästa förmåga.


När jag några timmar senare sprang in i ABCD var han fortfarande förkrossad och muttrade om att något var oacceptabelt. Då gick brandlarmet.


Mer än en förskräcklig sak i taget är långt mer än ABCD mäktar med. I och med brandlarmet försattes han som i trans. Klagandet blev allt mer osammanhängande, volymen blev högre och hans rörelsemönster tog formen av en sprattelgubbe med fingrarna i ett vägguttag.


Vanligen sköter ABCD städningen på avdelningen. Han städar med frenesi och beklagar sig ljudligt undertiden. Världen rasar samman över honom titt som tätt.

/Storebror


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0