Kreativ träning

Gymet bänkpress är en ihopvikbar ställning, avsedd att träna ländrygg med, som byggts om med några soppåsar och två innebandyklubbor. Bandyklubborna är bänkpressens provisoriska stång. Med ställningen ihopvikt och en bänk under - bänkpress. I brist på vikter placeras valfritt antal intagna uppe på ställningen. Vanligen räcker det med en. Som extra vikter används aven sopsäckar fyllda med mellan 15 och 20 liter vatten. Vanligast är att fästa den vattenfyllda säcken i ett midjebälte för extra vikt när man kör chins eller dips.
Det finns en väl fungerande Cable Cross men lösa handtag finns inte. Istället smugglas olika stänger in från verkstaden. Rep och handtag knyts av handdukar eller vad annat material som råkar komma ivägen.
Kriminalvårdens generaldirektör Lars Nylén har bestämt att 50 kilo är det mesta en fånge får träna med i hans lokaler. Det sägs vara lite av en hämnd på alla fångar som inte var inblandade i rymningarna som kriminalvårdens personal ordnade under 2004.
På de viktpaket som blir för små för för intagnas svällande muskler hängs i vanlig ordning en träningskompis och så var det problemet ur världen.

/Storebror 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0