Känd från TV

En mindre socialt begåvad figur med knappt två veckor att avtjäna anlände för några dagar sedan. Han presenterade sig som ”känd från tv” och var inte direkt ödmjuk. Djungeltrumman gick varm den knappa eftermiddag han var kvar på anstalten. Efter att ha presenterat sig för de som var synliga i gemensamma utrymmen på anstalten drog sig Känd från tv tillbaka till sin avdelning. Han lutade sig tillbaka i avdelningens soffa och placerade sina bara fötter på tillhörande soffbord. En medfånge som just skulle äta vid nämnda bord tittade häpet på Känd från tv.

-          Ta ner fötterna från bordet, säger myten att han sa.

-          Vem fan är du, säger myten att Känd från tv svarade.

 

Mer än ett par fötter på bordet krävs inte för att det ska bli drabbning när fängelsetrötta fångar är inblandade. ”Vem fan är du” besvarades med en skur av knytnävar. När Känd från tv tog till flykten skrikandes efter hjälp från personalen blev medfången än mer irriterad och slog en kastrull i knoppen på honom.

 

Känd från tv hade tur. Misshandeln upphörde i och med att kastrullen gav vika och det fanns personal i närheten. Jag vet inte hur plitarna resonerade, men gissningsvis ansåg de att den ena med all önskvärd tydlighet visat att denne inte klarar av att vistas bland folk, och att den andre med all önskvärd tydlighet visat att denne inte heller klarar av att vistas bland folk, så båda skickades på isolering.

Vi som är kvar tackar för uppvisningen.

 

Storebror


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0